No, van egy olyan műfaj, hogy szamba. Annak van egy ütősökkel telenyomott, karneváli változata. Csak pár hónapja futottam vele össze, de máris szívem csücskévé nőtt a dolog. Ennyire brutiálisan energikus zenét viszonylag keveset lehet találni ugyanis. Csak hogy kicsit konkrétabb is legyek: A Bateria Girassolról van szó, ők rántottak be.

Kicsit nehezítő körülmény mondjuk, hogy mindig csak utolsó pillanatban értesülök fellépéseikről, ráadásul elsőkézből, ami még viccesebbé teszi a tényt, de már így is sikerült háromszor megjelennem. Volt már villamoson dobolás, meg lezárt rakparton, szóval van itt hangulatteremtés rendesen.

De csinálnak ám ők tök random jófejségeket is, mutatom: 

Meg a legutóbbi alkalommal szereztek - talán osztrák - vendégeket. Eddig azt hittem erősen szólal meg hat-nyolc dobos. De húsz, na az aztán leszakítja a házat. Imádtam, odavoltam, gyönyörű.

Mindenkinek, melegen.

Szerző: silex  2011.03.22. 15:50 Szólj hozzá!

Címkék: koncertes haveros felfedezős

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr212762345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása