No a Blind Myself is olyan zenekar, akiket leginkább gimiben hallgattam és csak felvételen. Időnként még most is be-be ugrik az első slágerük. Leginkább pár sör után, amikor üvölthetnékem van. Ilyesmi okokból született meg, hogy meg kell őket nézni.

Aztán most picit beletúrtam a munkásságukba, és rá kellett jönnöm egy-két dologra. Például, hogy régen ugyan az őserő vonzott elsősorban, de mai fejjel már hallom azt is, hogy a zene tényleg jó. Extrémmetálnak hívják sokan, nem is tudom mi mást lehetne mondani. Technikás, de az élvezhetőség határain belül. És ez a klip még külön szemet is szúrt. Gróf Balázs munkássága eléggé tetszik amúgyis, más irányokból következően (itt főként képregényekre gondolok). Ez is jó lett.

http://www.blindmyself.com

Szerző: silex  2009.07.30. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: előzeteses fesztiválos

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr101275979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása