Akkor most nézzünk egy kevésbé egyértelmű dolgot végre. A Paint the Lilies egy olyan zenekar, amit leginkább a nemtudomeldönteni kategória illet meg. Az egyik oldalról ott van a (nagyon jó) női énekhang és a kérdés nélküli bulizhatóság. A másik oldalról meg mintha semmi újat nem mutatna a dolog. Minden számuk meghallgatása után olyan érzésem van, mint ha hallottam volna már valahol. Persze ha az embernek épp nem intellektuális felüdülésre van igénye, csak táncolni akar egyet, úgy gondolkodás és különösebb odafigyelés nélkül, akkor nagyon jól működik a zene.

Amiért meg fogom mégis nézni őket - és nem csak jobb híján - az az új basszusgitárosuk, 0xFEC. leginkább a kíváncsiságom hajt ebbe az irányba. A sráccal zenéltem már együtt középhosszú távon is, és mindenképp azt kell mondjam, hogy nagyon ügyes. Érzi a hangszert, na. Kifejezetten érdekel, mit tud - mit engednek neki - kihozni ebből a fajta zenéből.

http://www.paintthelilies.com/

Szerző: silex  2009.08.01. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: koncertes haveros előzeteses

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr781280218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása