Most, hogy túl vagyunk a próbák felén, úgy érzem eljött az ideje a hivatalos bejelentésnek is. Kósza ötletként viszonylag régóta és több irányból, tényszerűen év eleje óta érlelődik bennem egy stúdióprojekt. Az elmúlt években felhalmozódott és meg nem valósult számok egy részének elkészítése olyan emberekkel akik így, vagy úgy, de fontos szerepet játszottak zenei életem alakulásában.

Ennek lesz a címe Kedvenc altatódalaim. Ha minden jól megy, ez csak az első rész. Most a nem annyira metálalapú átdolgozások kerülnek sorra. Mármint többnyire átdolgozások, van közte egy megzenésítés is. Elcsöpögtetem a várható tracklist-et, aztán szép lassan megosztom azt is, hogy melyiket kikkel, miért, hogyan. És év végén meg jól letölthetővé is teszem. Tehát akkor:

  1. Walk away
  2. The nomad
  3. Seek and Destroy
  4. Old Refuse/Resist
  5. Wasting My Hate
  6. A rút varangyot véresen megöltük...

Eredeti előadókat most még nem, a legtöbbről úgyis gyorsan felderíthető.

Szerző: silex  2009.08.19. 12:00 Szólj hozzá!

Címkék: kreatívos altatódalos

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr441317336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása