Folytatván a felvételre kerülő dalok szivárogtatását: Metallicának van ez a Wasting My Hate című száma, még az első zenekarommal (HooK) merült fel ez az ötlet, igazából nem is előre megfontoltan. Csakhát jött egy énekes, és az akkori próbatermi - khmm - körülményeknek köszönhetően nem hallottuk rendesen.

Csanád, játssz már seprűvel, úgy halkabb lesz!

Aztán valahogy a lüktetés is átváltott. Na nem mondanám, hogy tényleg blues lett belőle, de talán valami olyasmi. Aztán az ötletet picit továbbvittem. A mostani változat szájharmonikával lesz tupírozva Mészi által (via JustKiddin). És egy fokkal még izgalmasabbá tesszük, mert hát női ének jazz standardes múlttal (lilijan).

Amúgy lesz még benne T/Amás (Alice Anton), hamár olyan keveset zenéltünk együtt és a termünk közös, meg Sebi (ex-Madagaszkár messze van), mert őt is szeretjük.

Szerző: silex  2009.09.14. 18:29 Szólj hozzá!

Címkék: kreatívos feldolgozós altatódalos

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr221381776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása