Múlt héten végre Alice Anton, első koncert. Leginkább azért vártam, mert egyes igen kedves ismerőseim a zenekar tagjai, és hát már húzták egy ideje az eseményt. De megérte a türelem.

Őszintén azt kell mondjam, az általuk képviselt műfaj kissé távol áll tőlem. Ennek ellenére - számomra is - kifejezetten élvezhető koncertet adtak. A Filterben, gyakorlatilag teltházzal. Ez a zenekar működik. Együtt él a számaival, a színpadképe már elsőre is teljesen rendben volt. 

Feelinggel telt gitárszólók, Sleeping Satellite, Tatou, sok-sok saját mű és a közönséggel szinte azonnal kapcsolatot kialakító énekesnő.

Ha ez a fajta zene egy picit is tud működni, mindenképpen ajánlom őket megtekíntésre. Engem minden műfaji ellenérzésem ellenére simán beszippantottak egy jó időre.

Szerző: silex  2010.07.29. 16:56 Szólj hozzá!

Címkék: koncertes haveros

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr402185265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása