Múlt szombaton egy szinte egész napos kockulás forgott fenn. Délelőtt szakmai-bonyodalmas megfejtések, délután kiadós képregény fesztivál. Élménydús volt mindenképpen, de a nap teljességét az esti koncert adta meg.

A Club Era nevű világzenei csoportosulás húzta-vonta-fújta-ütötte az After Music klubban. Mostanában igencsak szívemrevaló ez a hely, egyre inkább azt hiszem, hogy nehéz úgy lemenni, hogy ne kapjon az ember valami ingyenes alkoholtartalmút. Node a lényeg.

A Club Era jó, a Club Era meg tud enni. Akár fél óra alatt. Világzenei, hangszeres. Nincs túlbonyolítva, többnyire könnyen mozogható 4/4, de igen jól kihasznált, egymást alátámasztó hangszerek. Nekem igazán szimpatikus, mozgalmas. Állítólag táncoláshoz kicsit lassú, de lábbal ütni azért kiváló alapanyag.

A közönség rámozdult, a zenekar benne élt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak a második felére sikerült megjelennem az eseménynek, de nem tartom kizártnak, hogy az első vonóhúzástól kezdve működött a dolog.

Mint eddig szinte az összes világzenének nevezhető dolog, amihez eddig szerencsém volt, ez is élőben működik igazán. Ennek ellenére a fül ízlelőbimbóinak előzetes izgatásához igen erősen tudom javasolni a bele való hallgatást. Munka mögé is kifejezetten üdítő.

clubera.hu, de venni is megéri tapasztalataim szerint.

Szerző: silex  2009.04.21. 17:54 Szólj hozzá!

Címkék: koncertes haveros

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr731078477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása