...nézünk elébe. És bár nem szoktam ilyet csinálni, ennek örömére ma ajánlós poszt lesz. Nézzük hát, mi minden finomság várható mostanában.

Kedd: Down, Voivod

A PeCsában, kicsit sok pénzért, de a southern rock fenegyerekei adnak várhatóan igazán faszlengetős, khmm tökös koncertet. Ha jó idő lesz, akkor érdemes a környékbeli mezőn élni a punkok felhőtlen életét. Kis szerencsével ki fog szólni pár igazi zsé moll.

http://www.down-nola.com/
http://www.voivod.net/

Csütörtök: Bass Locomotion

Treffort kert, ingyenes. Remélhetőleg ide már tényleg megjön a jó idő, mert ez definitív szabadtéri. A zene izgalmas, improvizatív. Amikor először láttam, teljesen megevett. A felállás dob-basszus-trombita. Már csak ezért is érdemes, de akkor még az okosan használt effektpedálokról nem is beszéltem.

http://bassloco.com/

Péntek: Tribute est a Kék Yukban

Hármas koncert, metál metál hátán. Kék Yuk, 600 Ft. Lesz Opeth a City of Moon tolmácsolásában, meg Iron Maiden az Up the Ironstól. No és vajon ki találja ki, hogy az Evermore melyik híres zenekar slágereit mutatja be?

http://www.myspace.com/opethtribute
http://uptheirons.uw.hu/index.html
http://www.evermore.atw.hu/

Szombat: Overcast Unplugged

Kellemes, rocknrollos beütésű rockzene, akusztikus verzióban. Mindez a Rockrandiban, este 8-tól, ingyenesen. Ez persze itt most picit hazabeszélős. Ha minden jól megy, két szám erejéig még én is jelen leszek a dologban. Kölcsön kapott elektromos bőgő és hasonló nyalánkságok, csak ajánlani tudom.

http://overcast.uw.hu

Szerző: silex  2009.06.22. 13:42 2 komment

Címkék: előzeteses

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr231200927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kyriel 2009.06.22. 20:32:22

öizé, általában olyant ajánlasz,aminek az élvezetére én is képes vagyok, de ennél a down-nál a zenénél szórakoztatóbb volt a csávók feje, abban is csak az volt a kihívás, hgy elképzeljem, hogy milyen sok évtizedes lelki munka kellett ilyen arcszerkezetek kialakításához. az énekescsávó meg bár hörögne inkább. tudom, én meg menjek a fenébe burzummal :). a középülső overcastos arccal tuti találkoztam már, többször is, de hogy hol...

silex · http://silex.blog.hu 2009.06.23. 10:21:31

Hát kemény arcokat volt hol kifejleszteniük. Ezek tényleg ilyen supergroup. Pantera, Crowbar, Corrosion of Conformity, Eyehategod és ilyesmik. Amúgy megfelelő hangulatban tud nagyon élvezetes lenni, bár tény hogy egysíkú.
süti beállítások módosítása