Már írtam korábban, hogy nagyon régóta tartozom magamnak egy Fish! koncerttel. Ennek is eljön az ideje végre, a fesztiválnak köszönhetően. Az újabb zenéikkel igazából még csak most ismerkedek, de a régebbi funkrockos-pörgős vonaluk határozottan elvarázsolt.

Nem is értem igazán, hogy jöhetett az ki, hogy ennyire lemaradtam róluk. Pedig nagyon tetszett már elsőre is. De aztán eltelt valahogy hét-nyolc év, és soha nem kerültek képbe.

Tényleg nagyon erősen él bennem viszont annak az egy koncertnek az élménye. A Süss fel napot még Süss fel napnak hívták. Kicsi koncertterem volt hozzá, meg nagy tömeg. A Nyers előzenekaraként voltak ott jelen. Ha jól tudom, azóta néhány tagcsere is volt, de ebben őszintén nem vagyok teljesen biztos. Majd a szakértő ismerőseimet kikérdezem jól. Addig feldolgolzás:

http://www.fishonline.hu/

Szerző: silex  2009.07.29. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: rajongós előzeteses fesztiválos

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr621273979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása