Kezeket fenn felejted a fejed fölött és felváltva térdrogyasztás. Az Irie Maffia igazi pukkadós zene. Van benne reggae, funky, ska, hip-hop. Meg hát nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy MC Busa a számomra legjobban tetsző a műfajban (bár nem igazán ismerem a világot, határozottan jónak érzem, amit művel).

Persze - és ez a legszebb az egészben - nem ő viszi el egyedül a hátán a produkciót. Mindenki tökéletesen a helyén, nem játszik se többet, se kevesebbet a kelleténél. Ritka, hogy ennyire jól eltalált arányokat hallok egy zenekarban.

Az elsőkörös lenyűgözés még a Hegyalja fesztiválon történt, szóval viszonylag friss élménynek számítanak. Azóta persze utánuk néztem, amennyire csak tudtam. Azt kell mondjam, nem bántam meg. Tehát a konklúzió az, hogy kifejezetten várom a koncertjüket, mert azért irodában ülve mégsem ugyanaz a lazulás.

http://www.myspace.com/iriemaffia

Szerző: silex  2009.08.04. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: előzeteses fesztiválos

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr101285948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása