Igen, sok minden történt. Igen, tudom, hogy nem két hét lett. A mentségek többnyire mondjuk érdektelenek, de maradjunk annyiban, hogy sok-sok téma gyűlt fel jól menetközben. Gyorsan folytatom is az altatódalok bemutatásával.

Kelly Clarkson nem igazán magamtól került a látokörömbe, és őszintén megvallva több számát nem is ismerem. Viszont amit Esztivel csináltunk belőle, az valahogy szívenragadott. Ezért került be a Just Kiddin repertoárjába még az elején, ezért került be most a felvételre.

Persze ez a verzió már nagyon rég nem az a verzió. Pár évet ültek rajta ők is, szóval ez most inkább építkezik a Just Kiddinből, mint az eredeti előadóból. Aztán még a végére dobjunk oda egy kis bepörgős-terkerős részt is, úgy még jobb lesz.

Szerző: silex  2009.11.09. 16:31 Szólj hozzá!

Címkék: kreatívos feldolgozós altatódalos

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr311513045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása