Igazából már célegyenesben van a keverés, viszont a járulékos dolgok még annyira sehol nem tartanak, hogy van értelme beharangozókról beszélni. Szóval:

Életem első versmegzenésítése. A klasszikus értelemben persze nem számít annak, inkább szavaláshoz domináns aláfestés a dolog. Kosztolányi egy - talán - nem annyira ismert verse, A Rút varangyot véresen megöltük... az áldozat. Nem elsősorban önmagáért, hanem mert H.Anna zseniálisan szavalja már ősidők óta. De tényleg. Csak nehéz rávenni, hogy két copfot viseljen a kegyetlen mosolyához.

A már-már szokásosnak tekinthető Bundi (gitár) és Rambó úr (ütősök) mellé gyorsan kerítettem egy fuvolást Noja (JustKiddin ugyebár), és egy hegedűst Tücsi (még a Gallowglass-ból ismerem, de újabban a Malacka és a tahóval is hallható) személyében. Persze jól megkaptam a magamét, hogy triolás hangulatú dolgok nem triolában nehezek, meg hogy a két szólóhangszer mennyire érdekesen (nem) illeszkedik egymáshoz.

De ezt majd ti eldöntitek, szerintem izgalmas lett. És úgyis már csak egy hónap, mire nyilvánosságra kerülnek a dolgok.

Szerző: silex  2009.12.01. 16:19 Szólj hozzá!

Címkék: verses kreatívos altatódalos megzenésítős

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr491566620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása