Ősrégóta nagyon kedves zenekar, bár rengeteg változáson mentek keresztül. Mondjuk ennyi idő alatt ez nem is igazán meglepő. Az már annál inkább, hogy bármelyik változás - bár elsőre furcsa volt természetesen - jól jött ki nekik. Persze ez lehet, hogy csak a puszta rajongásom.

Korábbi benyomásaim szerint azért be kell valljam, az új énekes nem minden Kowalsky-számmal tud mit kezdeni, inkább az újabbak állnak jól neki. Viszont a direkt vele készült dalok nagyon jók.

És most akusztikus koncertet fognak adni. Amit még nem láttam tőlük. Kíváncsi vagyok határozottan (És csak óvatosan jegyzem meg itt halkan, Fehérvári az egyik legjobb basszusgitáros számomra, szóval már csak ezért is érdemes. Valamikor hamarosan írok róla többet).

 http://black-out.hu/

Szerző: silex  2009.08.14. 12:00 1 komment

Címkék: rajongós előzeteses fesztiválos

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr741307314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2009.08.27. 15:48:40

én gimiskorom óta nagy rajongó vagyok, de sajna Kowa kiválásával már nem indítanak úgy be... pedig olyan jó lenne!
süti beállítások módosítása