Akkorhát, ahogy ígértem, a legrégebbi fellelhető után jöjjön a legújabb:

A Kedvenc altatóldalaimon mindenféle betétekkel együtt pont egy éve dolgozom. 2008 december 31-én született meg az ötlet. Kisebb csodaként még a megvalósítás is sikerült - bár persze kompromisszumokkal. Azért így sem volt kis művelet. Összesen tizenöten hallhatók a felvételen különböző hangszerken, vagy éppen saját hangjukkal. Ezen kívül fotós, grafikus, stúdiós, költő is részt vett az alkotásban.

Feldolgozásokat akartam csinálni. Többnyire olyanokat, amik az elmúlt tizenegy-két évben felmerültek, de valamiért nem, vagy csak mérsékelten valósultak meg. Lett benne Metallica, Sepultura, Iron Maiden, Kelly Clarkson, sőt még Kosztolányi is.

A végeredmény egy minihonlap zenével, egyelőre erre, kb két hét és költözik a végleges helyére, meg szépen mosolygásért korlátozzott számban CD-ről is lehet beszléni.

2009 egy jól sikerült év volt. 

Szerző: silex  2009.12.31. 15:06 Szólj hozzá!

Címkék: pirosbetűs albumos kreatívos feldolgozós megzenésítős

A bejegyzés trackback címe:

https://silex.blog.hu/api/trackback/id/tr611633290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása